top of page

Välkommen hit!

Sofia Stark healer och kanalisering med kosmiskt smink måne och prickar i pannan

Mitt namn är Sofia Stark, och jag arbetar nära tillsammans med mina guider från Arkturien, Siruis och Source. Därav namnet Starkturian 🤭. 

Jag har i många år arbetat väldigt nära med ärkeänglarna.

Det var inte förrän ett par år sedan som jag insåg att de faktiskt har ett ursprung, en plats, en planet och en egen frekvens.

Jag har också med mig en guide som heter Gustav och är lite mer "mänsklig".

Han kämpar med att hjälpa mig vara organiserad och ha struktur på vardagen. Stackaren. Han jobbar hårt han!

 

Vi har ett energimässigt samarbete där jag kanaliserar deras visdom och healing för att hjälpa er, och dig, stiga i frekvens och göra jorden till en lyckligare och högre frekvent plats. 

Dessutom har jag mina fantastiska samarbetspartners här på jorden.

Vi har tillsammans kommt fram till en bred varieté av olika onlinekurser och event du kan göra jobbet på. De kompletterar mina kunskaper och tjänster för att du ska kunna ta hand om hela dig!

Jag är så tacksam att du väljer att låta mig hjälpa dig via Starkturian Soulvibe. 
Mitt mål är att vi ska hitta din högsta Soulvibe tillsammans 💕

Om Starkturian

Ingen kan göra allt ensam

Jag som startat Starkturian heter Sofia Stark, och jag har arbetat både med healing och medialt arbete i snart 5 år. 
 

Det började med att följa det mediala spåret med spöken och avlidna anhöriga och jag kom att hålla i seanser och mediala sittningar. Jag har dock senare förstått att det inte är min naturliga frekvens att vara i. Så jag valde helt enkelt att lägga det åt sidan, och låta dem som brinner för det mediala arbetet att få göra sin grej!

När jag lärde mig kanalisera guider, änglar, utomjordiska entiteter och högre varelser kände hela mitt väsen att jag hittat rätt.

Att hitta till den frekvensen är naturligt och ger mig energi.
Det är där jag hör hemma. Det är där jag kan hjälpa
.
 

Därför har min väg slingrat mot en annan destination än jag först tänkt där jag utvecklat en stor passion för att hjälpa människor, djur och jord att läka och utvecklas. Att få andra ljusarbetare och starseeds förstå universum och livet på jorden!

 

Många människor behöver läka många delar i sig själva. Vi behöver ofta utmana både vårat sätt att tänka och vara (speciellt mot oss själva).

I min healing ingår alltid vägledning till dig, för att kunna bryta de mönster som håller dig fast vid blockeringar och dåligt mående på olika sätt.

 

Därför erbjuder jag mina kurser och behandlingar till dig som är redo att ta tag i din inre röra, online och på plats.

 

Jag har också lyckats få så underbara samarbetspartners att göra den här resan med, som också är dedikerade att hjälpa dig till ett bättre mående.

Eldsjälar som kompletterar mig och min kunskap för att du ska få allt.

Omdömen

IMG_1286_edited.jpg
"Sofia är fantastiskt duktig på det hon gör. Hon har en förmåga att träffa precis rätt i de saker hon känner och förmedlar. Hon kommer med fantastiska och konkreta hemläxor för att du ska kunna fortsätta arbeta på hemmaplan med de problemområden som hon identifierar. Mötet känns alltid tryggt och professionellt, med en lagom dos humor och glimt i ögat. Hon har hjälpt mig att starta en personlig resa för att nå mitt bästa jag, vilket redan har börjat ge goda resultat. Jag rekommenderar Sofia varmt, hon är magi 🌟"

Maria Ö - Chakrabalansering med coaching

Starkturian och mina underbara samarbetspartners

 Gratis healingmeditation:
Rensa dig från negativ energi

Skriv in din epost och få meditationen direkt skickad till dig. Den är din att göra hur många gånger du vill och behöver. Förslagsvis varje kväll innan du går och lägger dig!

Samtidigt som du får meditationen anmäler du dig till att få Starkturians nyhetsbrev!

Tack! Meditationen skickas till din epost inom kort!

bottom of page