top of page

5 sätt att bli av med energi-blockeringar

Uppdaterat: 3 jan.

Många frågar om blockeringar. Man får höra att man har "blockeringar" i kroppen, som på olika sätt påverkar hur man mår... Om du är nyfiken över vad blockeringar är kan du kolla in der här blogginlägget!

För i det här inlägget ska vi bli av med de små rackarna!

Här kommer en lista över effektiva sätt att bli av med envisa blockeringar.1. Visualisering och Meditiation

Här kommer en riktig klycha! Meditation och visualisering. Vilka båda är kraftfulla metoder för att lösa blockeringar. Trots att det är så enkelt!


kvinna mediterar hemma vid sin växt

En stunds meditation varje dag gör underverk för hela din kropp. Genom att du låter kroppen få en stunds lugn och återhämtning låter du den göra sig av med dålig energi, lösa upp blockeringar och generera ny, fräsch energi!Genom att fokusera på andningen och visualisera hur energin flödar genom hela din kropp, kan du öppna upp för en friare och mer balanserad energi.

Testa det varje morgon och upplev skillnaden!


2. Rör på kroppen!

Det första steget är att börja lyssna på kroppens subtila signaler. Smärta, obehag eller återkommande sjukdomar är ofta tecken på att något inte står rätt till med vårt energiflöde.


Det är enormt svårt att bara börja "lyssna på kroppen".

Här kan faktiskt Human Design hjälpa dig, genom att förstå vilka signaler du ska "svara" på, hur du hör kroppens signaler bättre och mycket mer! Vill du veta mer om Human Design? Läs det här inlägget för min syn på Human Design.


Här kommer en kliché lika självklar och förväntad som meditation i den här listan.... YOGA! Men häng med mig nu. Under mina år som jag arbetat med healing blir jag aldrig förvånad när en klient med ovanligt välbalanserade chakran säger att de håller på regelbundet med yoga. Trots att de aldrig varit på healing eller mediterat och liknande.

Kroppen är gjord för att röra på sig. Sträcka ut sig. Böja och stärka. Rörelse släpper på blockeringar. Både energimässiga och fysiska.3. Energihealing

Något som är väldigt effektivt för att lösa upp blockeringar är olika former av energihealing, särskilt Reiki. Att kanalisera och använda universell energi för att balansera kroppens energiflöde har varit en stor del i mitt arbete med healing och personlig utveckling. Olika healingtyper hjälper med olika slags blockeringar , problem och mönster. Du behöver känna in intuitivt vem du vill ha hjälp av.


Kristallhealing Bergkristall Röd jaspis Rökkvarts

Mina guider har också sett till att utveckla den energi jag använder för min healing. Det innebär att jag använder mig av Reiki, men också Alfa, Beta och/eller Omegaenergi i min healing, helt beroende på vad du behöver. Dessutom använder jag mig alltid av kristaller i mina sessioner som läggs ut på dig för att hjälpa frekvenserna under tiden jag arbetar!


Det innebär att alla healingsessioner är olika, och helt anpassade efter den person som kommer för att få hjälp.


Du kan alltid be om att få ta del av energi och ljus från dina guider, om du inte vill gå och få en behandling. Det är din intention som är det absolut viktigaste!4. Chakrabalansering

Väldigt likt energihealing kanske? Men chakrabalansering förtjänar i min mening en egen punkt!

En stor del av mitt arbete har varit inriktat på chakraanalys. Genom att förstå och balansera de olika energicentra i kroppen har jag kunnat få insikt i de områden där blockeringar kan uppstå.

Man har nästan alltid någon slags obalanser i varje chakra. Det är tyvärr så som världen ser ut just nu. Därför börjar jag och mina klienter alltid resan med det som är mest akut och aktuellt just nu, för att långsamt jobba oss inåt mot kärnan.

Chakrabalansering behandling med kristaller och reiki

Tro inte att en chakrabalansering med mig är en quick fix! Vi jobbar mycket på personlig utveckling, och du får alltid med dig råd hem.

Det går inte att balansera sina chakran energetiskt och tro att de ska hålla sig så om man fortsätter i samma mönster som tidigare. Du kommer behöva göra förändringar och reflektioner!


När dina chakran är i full balans är du upplyst, så det tar ett tag innan det händer!😉

Men man kan uppleva glimtar av det när man är i en högre frekvens!5. Förlåtelse och acceptans

Det absolut svåraste steget, och det steg som flest av er som läser kommer rent utav hoppa över. Egot och ditt mind orkar inte ens beblanda sig med ren förlåtelse och acceptans. Trots att det är det mest kraftfulla du kan göra för att bli av med blockeringar och gamla utdaterade mönster som inte är för ditt bästa.

Det viktigaste är att komma ihåg att förlåta inte betyder att man tillåter personen att behandla en så som de har gjort, utan att släppa taget om bitterhet, avsky, ångest och hat. Alla dessa blir tillsammans en giftig coctail av negativa frekvenser som skapar mer och mer blockeringar i din kropp. Det skadar dig mer än den som gjort dig illa.


Har du svårt att förlåta och acceptera? Be om hjälp. Ibland är det lättare att se saker ur någon annans ögon, eller att helt enkelt göra den resan tillsammans med någon.Har du fler tips på hur du löser upp blockeringar? Låt mig veta i kommentarerna!All kärlek, Sofia 🌟

13 visningar0 kommentarer

Kommentarer


bottom of page