top of page

mån 18 mars

|

Digitalt

Själskväll ONLINE!

Kanaliseringsseans med budskap och healing

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Själskväll ONLINE!
Själskväll ONLINE!

Tid och plats

18 mars 2024 18:00 – 19:00

Digitalt

Om evenemanget

En kanaliseringsseans innebär att jag öppnar mig för att ta emot och förmedla information från andliga eller högre dimensionella entiteter. Det kan vara änglar, guider, andliga väsen eller till och med avlidna personer. 

De andliga entiteterna kan ge budskap, vägledning eller insikter er som deltar i sessionen. De ger också healing ifrån det högsta ljuset, healing som transformerar ditt inre på cell- och energinivå. 

Budskapen som förmedlas kan vara av andlig natur, erbjudande av vägledning, svar på frågor eller allmänna insikter som syftar till att stödja personlig utveckling. Under seansen kommer det personliga budskap till vissa i publiken, och även budskap till hela gruppen. 

Eftersom att detta är en digital upplevelse är det viktigt att komma ihåg att du endast kan kommunicera med mig och de andra deltagarna via chatt under tiden. Det är också viktigt att du inte kör bil eller gör annat som kräver din uppmärksamhet under tiden. Du behöver vara på en plats där du får vara ostörd under hela timmen. 

Det är viktigt att notera att upplevelserna av kanalisering och tolkningen av de andliga budskapen kan variera kraftigt beroende på individuella övertygelser och erfarenheter. Många människor söker kanalisering som ett sätt att få djupare förståelse, vägledning eller andlig upplysning.

Pris: 200kr

Betalas via swish vid bokning.

Anmäls här på hemsidan.

Anmälan är bindande.

Dela detta evenemang

bottom of page