top of page

sön 12 maj

|

Hot Yoga Nyköping

Från Stress Till Inre Harmoni

Välkommen till en workshop som fokuserar på att förstå och hantera stress, samt att integrera praktiska återhämtningsstrategier i din vardag. Denna 3-timmars session är utformad för att ge dig konkreta verktyg och insikter för att främja välbefinnande och balans i livet.

Från Stress Till Inre Harmoni
Från Stress Till Inre Harmoni

Tid och plats

12 maj 2024 09:00 – 12:00

Hot Yoga Nyköping, Odd Fellow Gränd 1, 611 32 Nyköping, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till denna workshop "Från Stress till Inre Harmoni", en transformationell resa där vi gemensamt utforskar och förstår de dynamikerna kring stress och upptäcker kraftfulla verktyg för återhämtning och inre balans. Under denna interaktiva workshop kommer deltagarna att djupdyka i insikter om stress och dess påverkan på både kropp och sinne.

Vi börjar med att skapa en gemensam förståelse för vad stress egentligen är och hur det manifesterar sig på individnivå. Genom att belysa vetenskapliga perspektiv och psykologiska aspekter av stress kommer du att få en klar insikt i hur stress kan påverka både vår fysiska hälsa och vårt emotionella välbefinnande.

Vi utforskar konkreta strategier för att hantera och minska stress i vardagen. Genom att integrera mindfulness, andningstekniker och praktiska verktyg för att skapa mentala pauser lär du dig skapa utrymme för inre ro och reflektion. Vi kommer även att diskutera vikten av självvård och hur små, men konsekventa förändringar i våra dagliga rutiner kan ha en betydande inverkan på vår övergripande stressnivå.

Genom guidade meditationer, Reikihealing och visualiseringar får deltagarna uppleva avslappning på djupet och öva sig i att närvara i nuet. Vi introducerar också konceptet "stresshantering som en livsstil" och ger praktiska tips för att integrera dessa tekniker i vardagen på ett hållbart sätt.

Ta med dig öppet sinne, en vilja att utforska och ett hjärta redo att omfamna förändring. Tillsammans skapar vi en plats för lärande, växande och en ny start mot en mer balanserad livsstil.

Pris: 350kr

Betalas på plats via kort, swish eller kontant.

Anmälan är bindande och plats kan ej överlåtas.

Denna workshop ges även:

18/2

17/3

28/4

Dela detta evenemang

bottom of page